Услуга Заснемане на Подземни Структури с Георадар.

Ново в България! Представяме уникалната услуга за заснемане на подземни структури с георадар LMX200, идеална за инженери, строители и ВИК компании. Получете точна локализация и дълбочина на ПВЦ и метални тръби, кабели и шахти, съпроводени с детайлен план и доклад.

Какво получавате:

  • Точна локализация на подземните структури
  • Измерване на точната дълбочина на засечените обекти
  • Детайлен план и визуализация на подземните аномалии и структури
  • Пълен доклад и фотографии на откритите подземни структури

Ценообразуване на услуга с георадар:

  • Услугата се таксува на часова база – 100 лв. за астрономически час с ДДС
  • Целодневна услуга – 400 лв за цял работен ден с ДДС
  • Услуга по договаряне – повече от един работен ден или други
  • При невъзможност за детекция на дълбочина (напр. поради глинеста почва или др.), клиентът дължи само транспортни разходи (при локация извън пределите на община Пловдив)

Професионализъм и Сигурност:

  • Изготвяне на договор с подробности за услугата и точните GPS координати на работния терен
  • Забележка: Не предлагаме услуги на археологически обекти без необходимите документи от страна на клиента.

Използването на георадар за заснемане на терен преди началото на изкопни работи предлага значителни предимства, които могат да доведат до икономии на време и средства за всеки проект. Тук са основните причини, поради които тази услуга е изключително ценна:

1. Георадар: Предотвратяване на Непредвидени Проблеми 

Кадастралните карти често са неточни или неактуални, особено когато става въпрос за подземни комуникации като тръби и кабели. Неволно увреждане на такива структури може да доведе до значителни финансови загуби, глоби и забавяне на проектите. Предварителното заснемане с георадар осигурява точна карта на подземните структури, позволявайки на екипите да планират работата си така, че да избегнат тези препятствия.

2. Икономия на Ресурси, чрез нашата услуга

Непредвидените сблъсъци с подземни структури могат да доведат до спиране на работата, допълнителни разходи за ремонт и необходимостта от наемане на допълнителна техника и труд. Инвестицията в заснемане с георадар преди началото на работа може значително да намали тези рискове, като по този начин се намаляват общите разходи за проекта.

3. Гъвкавост в Ценообразуването

За проекти с голяма квадратура, услугата за заснемане може да бъде адаптирана към специфичните нужди и бюджет на клиента. Това предлага възможност за договаряне на цените, което прави услугата достъпна дори за по-обширни проекти, осигурявайки същевременно високо качество на предоставената информация.

4. Защита на Проекта

Предварителното заснемане на терена с георадар помага за защита на проекта от непредвидени разходи и закъснения, които могат да възникнат в резултат на увреждане на подземни структури. Това не само спестява време и пари, но и предотвратява потенциални юридически спорове и регулаторни санкции.

5. Мир на Ума

Избирайки услугата за заснемане на подземни структури, клиентите получават мир на ума, знаейки, че техният проект е защитен от възможни проблеми с подземните инфраструктури. Точната и надеждна информация, предоставена от заснемането, е критична за успешното планиране и изпълнение на всякакви строителни и инженерни проекти.

В заключение, инвестицията в професионално заснемане на терена с георадар преди извършване на изкопни работи е стратегическо решение, което може да доведе до значителни икономии на време и разходи, като същевременно повишава ефективността и безопасността на проекта.

Може да ни пишете тук или на contact@radiodetection.bg  

Или ни се обадете:  +359 896 813 215